Corona Virus

Coronavirus: Bezorging

Wij willen je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen wat betreft het Coronavirus/COVID 19 m.b.t. onze leveringsvoorwaarden en -tijden.

 

Werkwijze Postbode:

Pakketjes worden tot de voordeur geleverd en de brievenbuspost en brievenbuspakketen worden door de brievenbus geleverd.

Handtekening voor ontvangst

De postbezorgers houden natuurlijk gepaste afstand bij de bezorging van je pakketje en vermijden fysiek contact. De bezorger tekent na afgifte van het pakketje de levering zelf af. Je hoeft dus geen krabbeltje meer te zetten, dat doen de bezorgers zelf. Houd wel je ID voor de zekerheid bij de hand. Soms is het nodig.

Wanneer je door omstandigheden het pakket niet kunt aannemen of de deur niet kunt openen, kan je een briefje voor de bezorger op uw voordeur plakken. Hierop kan je aangeven dat zij het voor de deur of op een andere plek (bijvoorbeeld de voortuin) kunnen neerzetten. Let op: wanneer de pakketjes ergens buiten voor je worden neergezet, is dit op eigen risico.

Voor uitgebreide informatie: https://www.dhlparcel.nl/nl/zakelijk/corona-europa

Coronavirus: Retouren

 

Wil je artikel retourneren, dan kan dit gewoon op de normale wijze, ook via het postkantoor.

 

Coronavirus: Gepaste Maatregelen

We volgen strikt het advies op van de Nederlandse overheid en hebben maatregelen getroffen tegen het verspreiden van het virus. Ons kantoor personeel werkt voor zo ver het kan vanuit huis. Er wordt extra gelet op de hygiëne en er wordt gepaste afstand gehouden van 1,5 meter. Onze professionele klantenservice is nog altijd beschikbaar voor vragen via telefoon of de mail. Houd er wel rekening mee dat het drukker is dan normaal. 

Coronavirus: Levering uit voorraad

Onze voorraden zijn goed op orde, maar wij zien wel dat er door onze klanten veel extra wordt besteld. Gelukkig zijn onze voorraden zo groot, dat wij in deze vraag kunnen blijven voorzien. Ook in deze tijden doen we ons uiterste best om de hoge service te verlenen die je van ons gewend bent.

‘Stay Safe. Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen, dus maak je geen zorgen over je pakketje!’