retour image

Retourneren – Herroeping

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post, per e-mail of whatsapp op de hoogte stelt van je herroeping. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven, volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is: Lunchprikkers.nl, t.a.v. Retournr #bestelnr, Henry Hudsonstraat 8, 2678GR DE LIER, Nederland.

Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt, voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij vragen je om bij de retourzending te vermelden om welk ordernummer het gaat.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houd hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. 

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

  1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
  2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd, ongescheurd en ongeopend
  3. Artikel en verpakking zijn ongebruikt
  4. Defecte artikelen kunnen geruild worden met een nieuw artikel of actiecode

PROCEDURE

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Wij vragen je om dit ons dan eerst te laten weten in een bericht per e-mail, post of whatsapp.
De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Wij vragen je om na je melding het artikel samen met een melding van order nummer binnen 14 dagen retour te sturen naar:

klantenservice Lunchprikkers.nl
t.a.v. Retournr #bestelnr
Henry Hudsonstraat 8
2678GR DE LIER
Nederland

Afhandeling bij ‘retourneren’

Wij storten het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na herroeping terug op je rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of wanneer jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder.